Edgar etter Palace-kampen

Etter salget at Danny Fox like før helgen reiste de lilla- og lyseblå til London og Selhurts Park hvor de tapte 2-0. Tapet var lagets første denne sesongen, men David Edgar er sikker på at the Clarets kan sprette tilbake etter en skuffende start på sesongen. Samtidig benytter forsvareren anledningen til å uttrykke sitt ønske om videre førstelagsspill. 

Foto: BurnleyFC.com

Et par nye ansikter er ventet å ankomme Turf Moor i løpet av denne uken og tidligst idag etter det flere medier har meldt siden lørdagen, men til tross for forsterkninger er ikke Edgar den som er ute etter unnskyldninger.

Det var trist å se Danny dra fordi han er en fantastisk spiller, men Brian Easton kom inn – slik han gjorde forrige sesong – og gjorde det bra, forteller kanadieren som fikk sin første start denne sesongen etter et overbevisende innhopp mot Burton forrige uke. Disse tingene hender i fotball og vi må bevise at de spillerne vi har her er gode nok til å kjempe om opprykk. Det som skjer utenfor banen er ofte ut av vår kontroll, men alle i garderoben føler det og det er viktigste.

Jeg nøt det (å starte kampen, red.adm), men resultatet er en nedtur for det meste, det er ikke noe du ønsker at skal skje når man omsider får muligheten til å komme inn i varmen igjen. Jeg føler vi hadde majoriteten av besittelsen og skapte et par sjanser, men det er et tilfelle å skyte seg selv i foten – i løpet av de første ti minuttene spilte vi nesten ikke og etter det spilte vi god fotball, men jeg føler vi fortjente bedre.

– Jeg føler vi spilte ganske bra og sjefen sa «godt jobben» – sjefen sa at jeg kom til å få min mulighet og forhåpentligvis gjorde jeg nok for å bli i laget. Fra et personlig perspektiv var det gledelig å få starte, noe jeg følte var komfortabelt, sjefen ønsket at jeg skulle spille en rolle og var den gladeste når jeg kom inn mot Burton Albion – alt i alt er jeg glad for å få starte. Forhåpentligvis har jeg gjort tilstrekkelig, jeg har trent hardt og vist at jeg ønsker å bli værende i laget, avsluttet forsvareren.