Edgar: – Har satt lista høyt

The Clarets’ forsvarsbauta David Edgar håper å kunne fortsette lagets gode sesongstart ved å beseire Tony Mowbrays mannskap på Riverside Stadium senere i kveld.

Forsvarskjempen har de to siste kampene stiftet et godt samarbeid med klubbens nye forsvarer og kaptein, Jason Shachell og duoen har enn så lenge klart å stå imot verdig motstand. Eddie Howes mannskap må, i følge forsvareren, fortsette der de slapp og holde trykket oppe.

Foto: BurnleyFC.no

– Det er klart vi er glade (over Bolton-seieren, red.adm), bekreftet Edgar. Det var en fantastisk opptreden fra start til slutt, men nå er det tilbake til alvoret og vi gjør oss klare til kamp. Begivenheten var stor på lørdag fordi det var mot Bolton og vi levde opp til forventningene, men nå må vi lever igjen. 

– Det kommer til å bli en tøff kamp fordi de (Middlesbrough) tapte på lørdag og alle ønsker å heve seg da det blir deres første hjemmekamp. Men det er snakk om konsistens og vi har satt lista ganske høye med vår siste opptreden og nå må vi holde deg gående og holde koken.

– Enhver bortekamp er vanskelig, men sist gang vi besøkte dem spilte vi veldig bra og vi ønsker å gjenta det og forhåpentligvis reise hjem med tre poeng i bagasjen, som er det viktigste. Vi må sette lista høyt fra starten av og fortsette med det. 

Forsvareren riser også supporterne for deres støtte og føler at fansen igjen har en rolle å spille ved å støtte opp de lilla- og lyseblå etter å ha vunnet ti bortekamper forrige sesong.

– Den medreisende fansen reiser lang med oss og har alltid vært fantastiske og vi hører dem alltid, noe som gir oss et løft. Vi ønsker å gå ut der og prestere for fansen som valgte å reise med oss, avsluttet David.