Edgar: – Henrykt!

Forsvarer Edgar som signerte en kontraksforlengelse tidligere idag, forteller til klubbens hjemmeside at kontrakten og jevnlig førstelagsspill var alt det forsvareren ønsket. 

foto: burnleyexpress.net

Burnley-forsvareren forlenget med Lancashire-laget til 2014, noe som på alle måter sier at 24-åringen er en viktig brikke i managerens plan for fremtiden. Under sin tid i Newcastle ble det ikke mye spilletid for Edgar og etter overgangen til Burnley, tok det også sin tid – mer nøyaktig to år – før han fikk sitt gjennombrudd og muligheten til å spille fast i midtforsvaret hos sin arbeidsgiver.

Jeg er henrykt og topper det som har vært en god sesong for meg hittil, sa Edgar. Jeg har sagt tidligere at alt jeg ønsket var å spille kamper for Burnley og det har gjort denne sesongen, noe jeg forhåpentligvis kan fortsette med de neste årene.

– Det har vært noen skuffende øyeblikk, men jeg mistet aldri motet, fortsatte å gi alt, fikk sjansen min under sjefen og vil si at jeg har vist meg bra. Det var frustrerende, men jeg alltid likt meg her og ser ikke for meg å forlate, jeg vil kun løpe ut der og spille hver uke.

Når jeg fikk sjansen som midtstopper, var det det viktigste for meg. Jeg elsker å spille der. føler meg komfortabel der og som fotballspiller jeg fortsatt ung og har mye å forbedre på – det vet jeg. Med kamper kommer konsistens og jeg anser meg selv om midtstopper, avsluttet Edgar.