Edgar: – Massasje, et bad og rett hjem i seng

Forsvarer Edgar ser fram til å kunne fortsette der han slapp etter å ha returnert fra landslagstjeneste med Canada, men først venter en velfortjent hvile etter en lang reise. 

Foto: BurnleyFC.com

Edgar dukket som forventet opp på Turf Moor torsdag morgen etter å ha reist relativt langt; fra Puerto Rico, via Atlanta, for så å reise tilbake til England. Den allsidige forsvareren fikk sin tredje kamp for Canada da de vant 3-0 og utvidet deres seiersrekke i kvalifiseringsgruppen, satser på å et par timer verdifull hvile og kjempe videre for plass på Burnleys førstelag.

Vi fikk to gode seire, forteller Edgar. Første seieren i Toronto (mot St. Lucia) var en stor seier for oss, vi fikk tre poeng mot Puerto Rico også og jeg er glad for å kunne spille en full kamp der. Jeg spilte på høyreback og treneren ba meg om å spille min rolle der, noe jeg nøt.

Forhåpentligvis får jeg massasje, et bad og rett hjem i seng! Jeg var virkelig gira etter seieren med gutta over Derby sist gang. Vi frikjente oss og ser fram til nok et bra resultat på lørdag. En hjemmeseier ville være flott for oss og fortsette der vi slapp – jeg ser fram til spille igjen, avsluttet canadieren.

Det gjenstår å se om Edgar er i god nok form etter den lange reisen som tok mange timer og man kan trygt si at han har reist rundt halve kloden.