Howe om Boro-forberedelsene

Manageren kommer til å ta en gjennomgang med de få spillerne som har vært ute på landslagstjeneste den siste tiden og bedømme om de er klare til kamp eller ei.

Foto: BurnleyFC.com

Som de fleste lag i Championship har også Burnley noen spillere som blir kalt opp til nasjonens tjeneste et par ganger i året, for the Clarets’ sin del gjelder dette forsvarer David Edgar (Canada) og vingen Keith Treacy (Irland). Begge har vært gjennom flyresier av den lengere sort den siste tiden, noe som gjør dem begge litt usikre i forkant av lørdagens oppgjør mot Middlesbrough.

Edgar måtte sitte en god del timer på flyet, noe Treacy også måtte etter å ha spilt i uavgjort Russland. Begge spillerne virker å være en viktig del av managerens planer for kommende kamp etter å ha imponert mot Derby i sist kamp.

Han spilte 90 minutter og hadde en veldig lang flyreise tilbake, så vi må se an hvordan han føler seg. Det er ingen ideel forberedelse med den flyingen han har måttet gå gjennom, derfor må vi sørge for at han føler seg bra før vi setter han utpå, fortalte manageren om kanadiske Edgar.

For vingen Treacy sin del ble det først en hjemmekamp, så en bortekamp for irene. Bortekampen innebar en del reising og manageren håper også at 22-åringen, som har imponert i de siste kampene, vil være klar til kamp.

Vi har ikke sett Keith på over to uker og må se hvordan han ser ut når han kommer tilbake. Vi håper naturligvis at guttene kommer tilbake friske, opplagte og i god form, avsluttet manageren.