Edgar ser mot fremtiden

David Edgar har måttet være tålmodig og pent vente på sin mulighet til å spille og når han omsider fikk den muligheten imponerte han såpass og ble like så godt banens spiller. Etter prestasjonen har forsvareren grunn til å være optimistisk fordi håp om videre spill på førstelaget er innen reell rekkevidde.

Edgar fikk sin første for the Clarets siden september – hans første under Howe også – i sesongens siste kamp mot Cardiff på Turf Moor og kanadieren viste frem fantastiske forsvarsferdigheter og de lilla- og lyseblå, i sine nye trøyer, så ut til å dra i land kampen som den første uten baklengs på 12 kamper etter Jay Rodriguez 15.mål som holdt seg fram til kampens siste spilleminutt.

foto: burnleyexpress.net

Det ville være skuffende om jeg ikke fikk sjanse til å spille, forteller Edgar som erstattet skadde Michael Duff. Du kan miste hodet i form av frustrasjon eller du kan fortsette å trene godt og jeg tror det var det jeg gjorde og derfor lot sjefen meg spille, forhåpentligvis vil sjefen reise på ferie i sommer med noe å tenke på. Jeg har enda to år igjen av kontrakten og jeg ønsker å spille regelmessig og har forhåpentligvis vist hva jeg er god for og kan få muligheten.

foto: burnleyexpress.net

– Jeg er fornøyd oppvisningen min og jeg tror at vi er tilfreds som lag, legger den tidligere Newcastle-spilleren til. Det var skuffende å slippe inn målet på det tidspunktet, men jeg føler at mye av den fotballen vi spilte var spennende og at vi gjorde nok for å vinne. Vi taklet presset, men det var bare skuffende å slippe inn målet.

Det har vært skuffende å ikke nå Play Off. Vi hadde en god formkurve for så å miste formen og ikke vinne på seks kamper, så det har vært litt opp- og ned. Det har vært skuffende, men skal vi å ta ferie, regruppere og ta til oss de positive aspektene ved sesongen og starte på pre-season, for den neste sesongen kommer til å være en spennende, avslutter forsvareren.