Edgars julegave til fansen: – tre poeng

Forsvarer David Edgar håper å kunne tilby Clarets-fansen en velfortjent julegave ved å dra i land en hjemmeseier mot Doncaster Rovers etterfulgt av Hull City under en uke senere. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har ikke den beste hjemmestatistikken å vise til denne sesongen, men de jobber med saken. Mandag (andre juledag) venter Doncaster Rovers på Turf Moor og lørdagen, seks dager senere, er det et gjensyn med Hull City. Ikke lenge siden var Burnley i gråsonen  til nedrykk, men snudde trenden ved å vinne de siste fire av fem ligakamper og befant seg plutselig på den øvre halvdelen.

Man kan ikke ta lett på noen i denne ligaen og vi må fokusere på det fremover, sa Edgar og forklarte. Det var en viktig periode for oss og nå må vi prøve opprettholde den formen og plukke med oss noen poeng i romjulen. Vi har ikke vært på vårt beste denne sesongen på Turf Moor og har plukket fler poeng på bortebane enn hjemme, men det er noe vi håper å snu, sikre oss tre poeng og gi fansen en julegave. 

Vi var skuffet over hvordan det gikk mot Portsmouth, men vi må legge det bak oss og heller ha de tre poengene vi fikk mot Brighton i bakhodet. For de trengte vi og nå er gjelder det å plukke med seg så mange poeng vi kan fremover, avsluttet Edgar.