El Kapitan McCann: – Vondt å tape

El Kapitan McCann ønsker at the Clarets skal sprette tilbake etter to tap og sikre en seier som vil fjerne byrden laget bærer på sine skuldre. 

Som klubbens kaptein forteller McCann om lidelsen man opplever ved å tape en kamp, som gjør mer vondt enn for en vanlig tilskuer. De siste to kampene har endt med smertefulle resultater og El Kapitan forventer at laget reiser kjerringa og henter hjem tre poeng fra Rioch Arena.

Foto: BurnleyFC.com

Det sårer veldig mye mer, røper McCann. Tirsdagens kamp var ikke lett å svelge, igår (torsdag, red.adm) satt jeg og tenkte; hvilken retning går vi nå? Det var en skikkelig nedtur for meg, men man må ta seg samme og sørge for å gjøre lørdagens kamp til en vinner-kamp.

Jeg var nedfor og jeg vet at de andre guttene også var det. Det gjør vondt å tape en kamp som det og man presterte ikke slik man kunne, vi har hatt to dårlige resultater på rad og det føles som om hele verden hviler på dine skuldre for øyeblikket. Det positive er at vi har Coventry i kommende kamp og forhåpentligvis kan vi henter hjem tre poeng derfra og klatre på tabellen igjen.

Midtbanegeneralen føler at det er tilstrekkelig med kvalitet i Eddie Howes mannskap til å gjenta deres gode form laget nøt før landslagspausen og iren ser fram til å gjenskape det kollektive spillet som ga the Clarets to sterke borteseire mot Derby og Millwall, men er klar over at Coventry, på Rioch Arena, ikke er en lett utfordrer.

Vi var utrolig skuffet over tirsdagens prestasjon. Det var på ingen måte en overbevisende prestasjon fra vår side og vi gjorde det ikke lettere for oss selv – Coventry er en stor kamp for oss nå og vi trenger å ta de tre poengene. Det kommer ikke til å være noen enkel kamp, men hvis vi ønsker å utrette noe, må vi begynne å plukke opp poeng. Forhåpentligvis kan vi rette opp tingene på treningsfeltet, dra det inn i lørdagens kamp og prestere på samme måte vi gjorde mot Millwall, avsluttet kapteinen.