Neste: Coventry

The Clarets reiser til Rioch Arena og møter et Coventry-lag som også sliter denne og som har fått den verste sesong-starten på 11 år, men som allikevel kjempet seg til et sterkt poeng mot Leeds i sist runde.

Gjestene på sin side har selv hatt en turbulent start på sesongen og kun vunnet tre ganger på elleve forsøk, der deres to siste kamper har endt med tap og hungeren etter poeng er stor, veldig stor.

The Sky Blues, som City-laget også kalles har fått en verst tenkelig start på sesongen og står med kun to seire, fem uavgjort og fem tap mot Burnleys nesten like skuffende 3-3-5 i samme periode. Coventry-manager Andy Thorn har ingen nye skader å bekymre seg over i forkant av lørdagens oppgjør, men har forsvarer Martin Craine (ribbein) og vingen Gary McSheffrey (rygg) som tvilsomme.

Foto: Burnleyfc.com

For Burnley sin del er fortsatt Brian Jensen, Danny Ings, Martin Paterson og Michael Duff ute, hvor de to sistnevnte har begynt på lett trening etter sine skader. Keeper Lee Grant fikk seg en smell i forrige runde mot Barnsley, men etter det manageren nevnte nylig så burde det ikke være et problem for 28-åringen.

Coventry besitter for øyeblikket en utrygg 19.plass og har kun vunnet en av deres seks siste kamper i serien, mot Burnleys to på like mange forsøk. Lagene har spilt mot hverandre 40 ganger, der Burnley har vunnet 17, Coventry 11 og 12 har endt med poengdeling.

Sky Blues har kun vunnet ett av deres siste seks kamper mot the Clarets, men har derimot scoret i åtte av deres ni siste oppgjør – Burnley på sin side har vunnet tre av de siste fire gangene på Rioch Stadium.

– Man har gode og man har dårlige tider og den virkelige prøvelsen er når man har dårlige tider, når man ser deres virkelige karakter, styrke og hvordan de reagerer på tilbakeslag. Jeg har spurt spillerne «hvordan reagerer vi på tilbakeslag som lag? Kryper vi under en stein og ønsker ikke å bli sett eller kommer vi ut av det kjempene?» Jeg føler at vi kommer ut kjempende, en ønsker ikke å slutte og en kommer ut av det sterkere og gjør de rette tingene,  sa manager Howe i et intervju før kampen.

Tidligere oppgjør:

20. nov, 2009 Coventry 1-0 Burnley
15. mars, 2010 Burnley 2-2 Coventry