En selvsikker Trippier

Leiesoldat Trippier forteller idag at laget ikke har råd til å gruble for mye over Barnsley-tapet, men trenger å ta seg selv i nakken og jobbe videre mot neste utfordrer – som også er på bortebane.

Foto: BurnleyFC.com

Tirsdagens 2-0 tap over Barnsley sendte the Clarets ned til en 17.plass på tabellen, et resultat som nok ikke gjenspeilet kampen – uten at det hjelper nevneverdig. Kommende lørdag reiser de lilla- og lyseblå til Coventry som spilte uavgjort mot Leeds nylig, men som også har fått en treg start på sesongen og befinner seg på en 19.plass – kun et poeng unna Burnley.

Det var et dårlig resultat, selv om jeg føler at vi ikke spilte dårlig, forteller leiesoldaten. Jeg mener at vi startet bra og hvis Ross hadde fått inn det tidlige målet hadde vi vært ovenpå, noe vi var på daværende tidspunkt og kampen hadde blitt helt annerledes.

– Vi satt ikke inn sjansene våre og noe de fikk til, hvorpå jeg føler at vi dabbet av – derimot kom vi ut sterkere i annen omgang og skapte mange sjanser som heller ikke det ble noen mål av. De fikk til sitt spill, gjorde det og når de fikk inn det andre målet, drepte det kampen på en måte.

Kampen er glemt nå, selv om vi må analysere våre egne prestasjoner og de hva som gikk galt, se hva vi kan gjøre bedre og hvor vi må forbedre oss. Så lenge vi gjør det og laget holder seg samlet, vil lagånden i laget bli større og større for hver kamp som går og jeg føler at vi kommer til å gjøre det bra mot Coventry.

– Det er mange kamper som venter i løpet av de neste to ukene og må sprette tilbake, hvis lagånden forblir like sterk og vi beholder samholdet – noe vi vil – tror jeg vi kan ta tre poeng mot Coventry, for så møte Cardiff i cupen, avsluttet Trippier.