Howe: – Skadene koster oss

Manager Howe fortalte i et intervju med lokale BBC radiostasjonen i Lancashire etter gårsdagens kamp at mange av de skadene Burnley har, koster dem viktige poeng. Vår å sette det i et perspektiv så hadde the Clarets kun 16 friske seniorspillere tilgjengelige mot Barnsley.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har kun vunnet to av deres syv siste kamper i ligaen og som manageren har nevnt tidligere, blant annet i et intervju med BFC Norge, så føler manageren at han har for få spillere tilgjengelige og at det er skadene på en såpass liten tropp som også stikker kjepper i hjulene på Burnley-maskineriet.

Vi er desperate etter å få spillere tilbake, sa Howe til BBC Radio Lancashire. Når man mister spillere som Danny Ings, Martin Paterson og Michael Duff så gjør det vondt med en så liten stall som vi har. Danny og Martin er ute med lignende skader og det er et tilbakeslag å miste dem, mens Michael er full av erfaring, kommunikativ og organisator som vi savner. 

Alternativet er som kjent å benytte seg av lånemarkedet, men som sjefen har nevnt tidligere så er det ikke fullt så enkelt å finne en som kan tilføye laget mer enn de allerede har, samtidig som det er mange unge spillere der ute der klubben trenger erfaring. Jo lenger uti sesongen vi er, desto mer nødvendig er det med forsterkninger.

Det er noe vi uten tvil ønsker å se på og det er noe vi har ønsket å gjøre en stund. Det trengs bare et par skader ettersom vi ikke har noen som står og venter på sin tur, avsluttet sjefen.