– Spillerne har min fulle støtte

Manager Howe forteller i dag at til selv om skuffelsen var stor etter Barnsley-tapet, så har han fortsatt full tiltro til den tilgjengelige troppen og forventer at de retter opp det gikk galt sist  og gir Coventry en verdig utfordring på lørdag.

Foto: Burnleyfc.com

De lilla- og lyseblå fikk før siste internasjonale pause en fin formkurve etter flere gode kamper og syv viktige poeng, men har derimot tapt sine to kamper etter at de respektive landslagspillerne returnerte til troppen og serien sparket igang. Sist kamp mot Barnsley spilte the Clarets bra, men til tross for flere sjanser så ble det tap for Howes menn, som han føler har det som trengs for å snu trenden på Rioch Arena på lørdag.

Jeg har full tiltro til spillerne vi har tilgjengelige, understreket sjefen. Vi har hatt vanskelige kamper mot Barnsley og Reading der vi ikke har spilt etter forventningene, men det er den samme spillergruppen som ga oss to strake seire og som smadret Nottingham Forest. Spillerne kan klarte det og jeg tror ikke at det er noen tvil om talentet vi har tilgjengelig, men det er opp til oss å få det beste ut av det talentet.

Man kan ikke legge til side de tingene vi trenger å forbedre og vi er fullstendig klare over hva det er og har vært klare over det en stund nå. Å gjøre noe med det derimot har vist seg å være litt mer utfordrende for oss enn det vi antok, men tro meg når jeg sier at med hardt arbeid, så vil vi klare det. 

Vi kan ikke overreagere over to tap heller. Litt over to uker siden fløy vi, mens nå er vi på bakken igjen – det gjør oss ikke helt uten videre til et dårlig lag. Små ting avgjør kamper, som små marginer og vi må sørge for at vi er på riktig side av de marginene i fremtiden. Det er lett å se hvor fort ting snur – begge veier – i fotball, vi har sett det de siste ukene og vi ser fram til nok en utfordring og forhåpentligvis er marginene med oss denne gang, avsluttet manager Howe.