– Et godt resultat

Sean Dyche var full av lovord etter å ha sett sitt lilla- og lyseblå lag beseire Southampton, noe som på alle måter kan betegnes som en sterk seier.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Ashley Barnes mål i det 73.minutt var det som skilte lagene, men det var først etter at Tom Heaton reddet et straffeforsøk av Dusan Tadic. Clarets-sjefen var begeistret over å kunne se alle aspektene av det han tror på, sikre Lancashire-laget en viktig seier.

– Spillerne ga nok en gang alt og jeg sier igjen fordi jeg mener de gjør det hver uke; for meg, for fansen og for klubben, sa Dyche. Jeg har sagt hele tiden at jeg mener det er kvalitet i det, men den viljen, lysten, energien og deres autentisitet idag sørget for at vi fikk et godt resultat. De er et godt lag og de kom til Turf Moor hvor vi vil gjøre det vanskelig for lag og det gjorde vi. 

– Det var mye kvalitet i første omgang, mens de hadde et overtak i annen omgang og en straffe, som jeg må si Tom reddet mesterlig. Etter det svarte vi godt og var frempå igjen, som fikk oss inn i kampen – vi hadde akkurat roet litt ned og virket usikre på det å være frempå som fikk dem til å spille godt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi holdt stand og fikk oss et lite støkk mot slutten, men jeg føler at vi fortjente minst ett poeng idag. Vi kommer til å kjempe for alt denne sesongen, for å forsikre oss at vi får det vi ønsker som vi viser gode tegn på for øyeblikket. Fem kamper uten baklengs på 15 kamper er sterkt.

– Vi sprudler og det gjør det vanskelig for lag fordi tidligere i sesongen var det nok mange som tenkte at «de kommer til slite», men vi visste at vi presterte greit og vi tar heller ikke noe for gitt. Vi kommer til fortsette å jobbe hardt og flittig som sikrer at vi er i god form de neste par kampene, avsluttet sjefen.