– Et spark i tenna

Etter helgens frustrerende tap for Arsenal var det en rådvill manager som pratet med pressen. Kaptein Ben Mee betrakter det hele som et «spark i tenna».

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har tap to kamper på rad mot the Gunners og begge tapene kom etter sene overtidsmål. Under helgens runde var det James Tarkowski som «dyttet» Aaron Ramsey, hvor sistnevnte nok gjorde det meste ut av situasjonen og dermed pekte dommeren på straffemerket. Spørsmålet var nok om Ramsey hadde nådd ballen som var metervis unna.

– Det er tre ganger mot samme lag og i kampens siste minutt, så det får deg til å klø deg i bakhodet, forklarte Dyche. Dette er en vanskelig en for bookmakerne å lage odds ut av, man kunne nesten stå der og ikke begripe hva som skjedde. Men slik er fotball. Det var nok en straffe, men i all ærlighet så er det en mindre sannsynlig en sammenlignet med forrige gang, fordi han (Ramsey) aldri kom til å nå ballen. 

Foto: BurnleyFC.com

– Han (Tarkowski) gjør kontakt, men såpass sent i kampen så må man være 100% sikker og for å være ærlig så var det meget usannsynlig at noe annet enn straffe kom til å avgjøre kampen, basert på avgjørelsene som ble gjort. Spillerne er frustrerte over mange ting fra kampen, som var utenfor vår kontroll. 

– Det var mange rare avgjørelser, men vi må se gjennom det. Det er også vanskelig fordi jeg mener vi leverte en veldig god prestasjon, spesielt i første omgang. Å spille mot et lag som dem, holde dem igjen og begrense dem til et fåtall sjanser var veldig gledelig. De hadde et godt kvarter i annen omgang og så kom vi tilbake. Generelt sett var det en god prestasjon hvor vi er skuffet over resultatet. 

Foto: BurnleyFC.com

– Store deler av vår prestasjon var gledelig og det fortalte jeg spillerne etter kampen. Noen ganger er det vanskelig å definere hvordan vi ikke kan få noe ut av en kamp, noe som var tilfellet idag. Veksten jeg snakker om var der og den avstanden vi prøver å begrense til andre superlag var tydelig, avsluttet Dyche.

Kaptein ben Mee betrakter det som et billig straffe og erindrer ett år tilbake når Laurent Koscielny satte inn vinnermålet med hånda.

– Det har skjedd oss et par ganger tidligere, så når det skjer igjen er det veldig skuffende og et spark i tenna. Jeg mener straffen var billig. Ryggen hans (Ramsey) var mot meg og jeg konsentrerte meg mot ballen som kom over hodet hans. Tarky sa at han tok opp hendene og ballen gikk over hodet hans, så det var ingen grunn til å dytte.

Foto: BurnleyFC.com

– Tarky er skuffet og han føler at han ikke gjorde mye for å påvirke spilleren som falt, men han var fantastisk gjennom hele kampen så ingen kommer til å ha nag til han og kan kommer til å komme seg. 

– Det var mye positivt å trekke fram i kampen, vi matchet et veldig godt lag og spilte veldig bra i første omgang. Jeg mener vi hadde de beste mulighetene, spilte bedre og skapte gode sjanser. Andre omgang var annerledes, vi måtte stå imot og forsvare oss godt og utnytte kontringene. Vi spilte bra og kommer til å heve oss etter denne skuffelsen og prestere mot Bournemouth på onsdag, avsluttet Mee.