Eventyreren fortsetter!

Burnleys populære eventyrer, Johann Berg Gudmundsson forlenger med the Clarets og skriver under en forbedret treårs kontrakt!

Foto: BurnleyFC.com

Islendingen har vært en stor spiller for the Clarets denne sesongen med sine offensive løp langs kanten, men 27-åringen har jobbet sokkene av seg i hver kamp og blitt en populær spiller i Lancashire. Vingen hadde ett år igjen av kontrakten sin som han skrev under i 2016, men når Burnley presenterte en ny og forbedret utgave, trengte ikke JBG å tenke seg om.

– Det har vært en bra sesong for meg personlig og laget og nå med å bli belønnet med en ny kontrakt, det er herlig. Det er noe jeg ville gjøre, jeg ville bli værende. Jeg er komfortabel her og familien min liker seg her, så jeg ville helt klart skrive under en ny avtale. Det er fint å få gjort det før VM, slik at det er unnagjort og jeg kan fokusere på kampene der. 

– Jeg mener vi har spilt bra denne sesongen, men som spiller så ønsker man alltid å bli bedre og neste sesong kan vi forhåpentligvis gjøre det enda bedre. Jeg har fortsatt et par år til med fotball i meg, er i en god alder og for øyeblikket mener jeg det er mer i vente fra meg. Det er spennende tider i møte og det blir fint å spille i Europa, sa Gudmundsson.

Foto: BurnleyFC.com

Vingen blir den sjette Burnley-spilleren som skriver under en ny kontrakt denne våren, fra før av har Nick Pope, James Tarkowski, Ashley Barnes, Kevin Long og Stephen Ward forlenget. Sjefen mener dette illustrerer klubben langsiktige utvikling.

– Han har hatt en veldig god sesong. Vi så mye bra forrige sesong også, men han var uheldig og hadde et par skader. Men vi så utviklingen hans og denne sesongen har han tatt steget opp, han har gjort det veldig bra og er enda en fortelling som en som brukte forrige sesong på å bli vant med det og forstå det hele, både oss og Premier League. Han har brukt tiden klokt, blitt moden og tatt steget, både med egne prestasjoner og lagets prestasjoner. Det er nok et godt tegn på det vi prøver å oppnå ved å beholde våre beste spillere, forklarte sjefen.