Forsterker Clarets-fremtiden med Steels

Burnley signerer sin første spiller denne sesongen; Vinnie Steels fra York City. Tenåringen blir å spille for U23-laget i første omgang med ambisjon om å etablere seg på førstelaget på sikt.

Vingen har fått prøve seg på York Citys førstelag forrige sesong og fanget oppmerksomheten til Burnleys speidere som anbefalte 17-åringen. Steels er født i Hartlepool og startet karrieren i Sunderland, før han dro til Darlington og videre til York City.

Jeg ville få litt førstelagsfotball og involveres i et fulltidsmiljø og etter å ha spilt fotball for menn, visste jeg at det ville være en god erfaring. Det var et par klubber som var interesserte i meg under sesongoppkjøringen, men så raskt jeg hørte at Burnley var interesserte ville jeg komme hit.

Treningsfasilitetene er utrolige, de er helt klart noe av det beste jeg har sett. Samtidig kjenner jeg at par av guttene her fra før, så det er hyggelig, sa Steele som signerte en to- og et halvt årskontrakt.