Forsterker med ny midtbanespiller

Burnley FC melder idag at tidligere Derby County-midtbanespiller Luke Hendrie signerer for the Clarets etter å ha skrevet under på en ett-års kontrakt.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

20-åringen er nok et tilskudd til de oppadkommende spillerne som kommer til å spille med utviklings-laget (tilsvarende reservelaget) og kan vise til U16 og U17-spill for England, samt spill for Derby etter at han forlot Manchester United-akademiet i en alder av 18 år.

Jeg er glad for at alt er i boks, sa Hendrie. Det har vært et par rare dager, men jeg er glad for å kunne starte og håper å ha en god sesong. Jeg satt på benken her forrige uke da jeg var på prøvespill for Bradford City, så det var litt surrealistisk siden ingen egentlig visste noe. 

– Jeg fikk en tidlig smaksprøve for stedet og det er virkelig en fin stadion og har en Premier League-følelse over seg. Jeg var på treningsfeltet idag og fasilitetene er utmerkede, de utbedres og det kan kun hjelpe på utviklingen. Jeg spilte for Derby i to år og føler det var et godt tidspunkt å bytte beite, denne muligheten dukket opp og det var vanskelig avslå. Jeg gleder meg til å starte. 

Jeg tror det kommer til å være vanskelig å bryte gjennom med all kvaliteten her, men jeg skal holde hodet kaldt, forbedre og lære fra de mer erfarne spillerne. Forhåpentligvis blir det en god sesong for klubben, avsluttet nysigneringen.