Fortsatt uten seier i ligaen

(Burnley 0-1 Manchester United): Det var god underholdning på Turf Moor der begge lag skapte muligheter og keeperne leverte flere sterke redninger, men kampen ga kun ett eneste mål av Fernandes like før pause.

Kampens første mulighet noterte Fernandes (6′) seg etter et innlegg mot feltet som endte i klypene til Trafford. Amdouni (9′) fulgte opp kort tid senere og tvang fram en sterk redning fra Onana. Amdouni (16′) Vartet opp med med en kjempesjanse like etter kvarteret, men traff stangen.

I det 25.minutt ble United tildelt hjørnespark og ballen ble lagt inn i feltet av Regulion. Jonathan Evans stanget inn 1-0, men Højlund sto i offside og måtet ble annullert.

Mot slutten av omgangen fosset United fram Evans som la inn fra egen banehalvdel mot feltet til Burnley. Der var Bruno Fernandes som klinket til på direkten og sendte gjestene i føringen i det 45.minutt. Tre tilleggsminutter senere var lagene i garderoben.

Etter sidebytte var det ganske jevnt på Turf Moor. Burnley så litt mer til ballen, men klarte ikke å skape de store sjansene. Det ble litt mer spenning når Bruun Larsen, Rodriguez og Berge ble sendt utpå i det 72.minutt. Bruun Larsen (74′), Berge (81′) og Jay (84′) forsøkte seg. Det ble flere halvsjanser fra Burnley som jaktet en utligning ut kampen, men det ble ingen utligning og endte med tap på Turf Moor.

Burnley: Trafford, Roberts, Al-Dakhil, Beyer, Taylor, Cullen, Brownhill (Benson 85), Berg Gudmundsson (Tresor 20) , Ramsey (Berge 72), Koleosho (Bruun Larsen 72), Amdouni (Rodriguez 72)
Innbyttere: Muric, Delcroix, Berge, Cork, Benson, Bruun Larsen, Rodriguez, Tresor, Zaroury
Gule kort: Beyer 90+3

Man Utd: Onana, Reguluion (Varane 78), Evans, Lindeløf, Dalot, McTominay, Casemiro, Rashford, Hannibal, Fernandes, Højlund
Innbyttere: Bayindir, Varane, Amrabat, Eriksen, Gore, de Beek, Garnacho, Martial, Pellistri
Gule kort: Dalot 12, Regulion 55