Fortsetter å tape

(Crystal Palace 2-0 Burnley): Burnley var rett og slett forferdelige i første omgang og fortjente å ligge under etter kvarteret. Dyche overrasket alle med et bytte til pause, men det endret ikke på Palace-dominansen og et praktmål av Andros Townsend mot slutten av kampen. Burnley fortsetter å falle nedover på tabellen, mens stadig flere på sidelinjen snakker om behovet for managerbytte.

Det var ingen store endringer i laget; Eventyreren Gudmundsson og Jeff Hendrick erstattet Robbie Bardy og Sam Vokes. Burnley returnerte til 4-5-1 som har til gode å gi noen positive resultater denne sesongen. Det var en frisk start i London og hjemmelaget skapte kampens første mulighet når Zaha fosset forbi Lowton og la inn langs bakken, men ingen var på motsatt ende til å trille ballen i nettet.

Meyer (9′) sørget for kampens første målsjanse, men Joe Hart levert en kjemperedning og ga til hjørnespark som det ikke ble noe av. Det skulle ikke mange minutter før elendigheten fortsatte for the Clarets. Det startet med et innkast fra Townsend som James McArthur la inn i feltet. Meyer var på løp med en tung Kevin Long etter seg. Ingen når kula som triller i nettet bak Joe Hart. 1-0 til Palace i det 16.minutt.

Det fulgte opp med flere farlige Palace-muligheter og man kan strengt tatt si at den eneste spilleren som hadde en god kamp den første halvtimen var keeper Joe Hart. Etter halvtimen våknet Burnley litt og begynte å spille litt mer på Palace’ banehalvdel uten at de klarte å skape de store mulighetene. Lange innlegg var enten upresise eller forutsigbare og skapte ingenting. Meyer (34′) og Zaha (40′) fortsatte å være en trussel, men det ble ingen fler mål.

Burnley hadde ikke ett eneste skudd på mål og det eneste positive de kunne trekke ut fra omgangen var at de hadde Joe Hart mellom stengene og ikke lå under med flere mål. Til veldig manges store overraskelse så byttet Dyche ut Lennon med Brady til pause, men det hjalp lite når Joe Hart fortsatte å være deres beste spiller på banen. Zaha (48′ og 52′), Miliovojoevic (55′) skapte gode muligheter.

I det kampen bikket timen spilt ble Sam Vokes presentert og erstattet Defour. Joe Hart fortsatte å imponere med flere kjemperedninger og hindret en dobbelt-sjanse av Zaha (61′) og McArthur (61′). Et På tross av offensive bytter så var Palace fortsatt best. McArthur (63′), Zaha (67′), van Aanholt (68′) sto alle for store sjanser. Joe Hart fikk en enorm stjerne i boken underveis i kampen.

Hjemmelaget sendte bølge etter bølge mot Burnley og fikk til slutt gjennomslag. Andros Townsend fosset fremover langs kanten, lurte seg unna Taylor og sendte et utsøkt skudd fra utkanten av 16-meteren og i det lengste hjørnet. 2-0 i det 78.minutt.

Med ti minutter igjen ble Ashley Barnes sendt utpå og fikk en mulighet etter fem minutter på banen, men det ble ikke mål. Robbie Brady pådro seg en smell i foten mot slutten av kampen og klarte å fullføre kampen, men blir nok ute av spill en stund fremover.

C.Palace: Hennessey, Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt, McArtur, Kouyate, Milovojevic, Meyer (Puncheon 90+1), Townsend (Sørholth 88), Zaha
Innbyttere: Guaita, Kelly, Schlupp. Ward, Puncheon, Ayew, Sørhoth
Gule kort: Meyer 83

Burnley: Hart, Taylor, Mee, Long, Lowton, Berg Gudmundsson, Cork, Defour (Vokes 60), Lennon (Brady 46), Hendrick, Wood (Barnes 80)
Innbyttere: Haton, Bardsley, Tarkowski, Brady, Westwood, Barnes, Vokes
Gule kort: Mee 42