Frustrert sjef

Sean Dyche forteller om en frustrasjon som de fleste på Turf Moor følte etter at Burnley spilte uavgjort mot Southampton etter en kontroversiell utligning i det 90.minutt. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets lå an til å ta en etterlengtet seier etter at Ashley Barnes sendte hjemmelaget i føringen, men en kontroversiell blokkering fra dommer Madley på Ashley Westwood sørget for at gjestene kunne bryte spillet, kontre og utligne på Turf Moor.

– Jeg mener vi gjorde tilstrekkelig til å vinne kampen, men det var ting som var utenfor vår kontroll og det er frustrerende. Uten å briljere så var det en fin og solid prestasjon, men det er en vanskelig en. Keeperen deres hadde ballen i hendene utenfor boksen og ingenting blir gjort og like før vårt mål så blir Ashley dyttet i ryggen, en klarer heldigvis å sette ballen i mål. 

Foto: BurnleyFC.com

Så mot slutten av kampen blir Barnes dratt ned i feltet igjen og ingenting skjer, vi har sett slike tilfeller alt for mange ganger denne sesongen og jeg blir oppgitt fordi vi er det laget i ligaen som ikke har fått noen straffe denne sesongen. Alt det er utenfor vår prestasjon og man håper at ting ordner seg, noe jeg trodde skulle skje. Kampen gikk mot en seier og alle på stadion kunne føle det. 

– Så for dem å kunne få et mål ut av ingenting og for oss å tape to poeng er veldig frustrerende. Vi vet at vi begynner å få tilbake det laget vi kjenner til, men vi må fortsatt utnytte sjansene våre bedre. Det kommer og jeg følte at vi gjorde tilstrekkelig denne gangen, avsluttet Dyche.