Garlick og John B utnevnt som nye styreformenn

I lys av Barry Kilbys avgang, melder klubben om ansettelse av to styreformenn i Mike Garlick og John Banaszkiewicz.

Duoen er en del av det nåværende styret og har jobbet med og under Barry Kilby som trakk seg fra sitt verv like før helgen etter 13 år ved roret. Den tidligere styreformannen kommer fortsatt til å være en del av det nåværende styret, men har måttet trappe ned grunnet en kreft-sykdom.

Lokale og Burnley-fødte Mike Garlick har vært med i styret på Turf Moor siden oktober 2006 og har påløpende erfaring fra MBA Ltd, et London-basert IT-konsulentselskap med 800 ansatte i åtte filialer rundt om i Europa og med en årlig avkastning på rundt £65m.

John Banaszkiewicz – også kalt John B – er det nyeste medlemmet i styret (november 2010) og er daglig leder ved Freight Investor Services Ltd (FIS) som er en ledende aktør innen formidling av gods-og råvarederivater i Amerika, Kina, Japan og Singapore. John B var også instrumental under deres Singapore-tour to år siden og hadde angivelig en solid finger i spillet da Burnley fikk sponsorkontrakten med Fun88.

Foto: BurnleyFC.com

– I denne anledningen føler jeg at en pluss en blir tre. Det er en større effekt av to som samkjører deres ressurser i form av hjernestyrke, kunnskap og finansiell støtte. Vårt mål er å gjøre klubben sterkere som gir oss en bedre sjanse for suksess i fremtiden. Vi ønsker selvfølgelig å vinne trofeer og drive klubben fremover, vi ønsker også å fortsette den gode ånden med åpenhet med fansen som var etablert av Barry Kilby, samt holde kommunikasjons-kanalene åpne. 

– På banen og i laget, mener vi at vi har en en utmerket manager i Eddie Howe som kan ta oss fremover, så vi håper dette kan bli en spennende tid for Burnley FC, sa Garlick.

– Det er en ære å bli utnevnt som med-styreformann i Burnley FC som forpliktet meg til å jobbe med Mike og fortsette utviklingen styret har gjort som vil bringe suksess til klubben. Vi er en at ligaens eldste klubber og jeg mener at sammen så kan vi skape en balanse mellom å støtte vårt lokale samfunn og bygge opp Burnley FC som et globalt merkenavn, la Banaszkiewicz til.