Wallace: – Behold Jay

Burnleys ving- og arbeidsjern, Ross Wallace røper at han ønsker å se toppscorer Jay Rodriguez på Turf Moor også neste sesong, men er fullt klar over at spissen er på radaren til flere klubber som er villige til å by store summer for juvelen. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jay er en av våre beste spillere

The Clarets’ toppscorer og juvel spås en lys fremtid og de aller fleste regner med at Jay drar fra Turf Moor, men håper allikevel at han blir til tross for at flere Premier League-klubber er på jakt etter spillerens signatur. Everton, Southampton, Fulham og Bolton for å nevne noen. Wallace håper på sin side at Rodriguez er villig til å gi Eddie Howe og hans menn en sjanse til, slik at de kan kjempe om en etterlengtet topp seks-plassering.

–  Jay er en av våre beste spillere og vi ønsker å beholde våre beste spillere slik at vi får en best mulig sjanse neste sesong, sa Ross. Han har vært fenomenal for oss (forrige sesong) og jeg tror at Jay er den det kommer til å tikke inn et par bud for i sommer – det tror jeg alle er klare over. 

Foto: BurnleyFC.com

De fleste lag i Championship er avhengige av penger fra spillersalg for å overleve, men vingen ser lys i enden av tunnelen etter å ha sett prestasjonene til både Danny Ings og Charlie Austin denne sesongen. Begge ble satt ut av spill tidlig etter overgangene deres og Wallace har blitt imponert over Ings’ arbeidsvilje, fart, entusiasme og målteft.

Rodriguez måtte stå over ni kamper forrige sesong grunnet skade, noe som åpnet døren for Ings som stiftet et godt partnerskap med Austin og de to nettet ni mål i løpet av den perioden. Bedre blir det hvis man tar med at Martin «Pato» Paterson også lurer i kulissene, til tross for å være noe skjør for skader.

– Charlie og Ingsy kom inn og gjorde det veldig bra sammen. Hvis Jay drar, så har Charlie, Ingsy og Pato fortsatt nok slagkraft, men det viktigste er å beholde Jay, avsluttet Wallace.