Grant: – En herlig start!

Burvokter Lee Grant vil at laget skal bygge på den gode starten og fortsette i samme spor etter å ha seiret over rivalene Bolton i helgen.

Foto: BurnleyFC.com

Keeperen storspilte forrige uke mot Port Vale og fulgte opp prestasjonen sist helg ved å heller ikke da slippe inn mål og gjøre dagen sur for Owen Coyle og hans menn. Førstevalget mellom stengene vil ha mer av det samme når Burnley reiser til Middlesbrough imorgen kveld.

– Det var en herlig start på søndag, sa Grant. Det banen veien og det er alltid hyggelig å få tre poeng i åpningskampen og vi er glade over å få det unnagjort, samtidig som vi kan vise til en kamp uten baklengs. Det var en positiv start og en alle kan nyte. Vi visste at vi kunne spille slik vi gjorde, men det et flere utenfor klubben som ikke er klare over det harde arbeidet lagt til grunn, så det var veldig gledelig og vi er glade over å få det riktige resultatet. Det var en god oppvisning og en vi er veldig tilfreds med, men det er opp til oss selv å leve opp til de standardene fremover, avsluttet sisteskansen.