Grant om sesongens andre kamp uten baklengs

Lee Grant var strålende fornøyd etter å ha bidratt til en strålende og viktig seier over Lancashire-rivalene Blackpool som også ble the Clarets’ andre kamp uten baklengs – første kamp var også i et Lancashire-derby i sesongoppstarten; Bolton. Burvokteren er som alle andre skuffet over å se Howe forlate Turf Moor, men er fornøyd med hvordan ting har gått med Pashley ved roret i løpet av den korte perioden.

Foto: BurnleyFC.com

Charlie Austins 16. mål for sesongen var nok til å avgjøre lokalderbyet under Terry Pashleys ledelse. Etter en strålende defensiv oppvisning på Turf Moor der flere nøkkelredninger av kaptein Shackell og Lee Grant sørget for at the Clarets satte stopper for en lei trend der de var uten seier på tre forsøk og slapp inn skuffende ni mål.

– Vi har scoret mange mål denne sesongen, men også sluppet inn for mange som er godt dokumentert. Vi måtte tilbake til det grunnleggende og forsvare oss resolutt og det var en veldig fortjent kamp uten baklengsmål, poengterte Grant. Det var etterlengtet etter de tre siste, så vi er svært glade i garderoben – vi snakket mye om forsvaret vårt i garderoben og noen veldig ærlige avgjørelser ble tatt og jeg mener det harde arbeidet og organiseringen lønnet seg til slutt.

Foto: BurnleyFC.com

Sisteskansen avverget to store kjempesjanser for the Clarets som i de fleste andre kamper hadde endt med et mål imot etter at Alex Baptise og Gary Taylor-Fletcher prøvde ut Grants ferdigheter.

– Jeg er henrykt med det. Jeg sendte den første i stanga, men var ikke sikker på om den kom til å holde seg ute eller trille i nettet. Heldigvis traff den stangen og derfra måtte jeg komme meg på bena fortest mulig og håpet at han kom til å sende ballen i min retning – noe han heldigvis gjorde.

Pash har hatt en flott uke. Jeg har ikke hatt privilegium å kunne jobbe i lag med Pash så mye, men han har vært veldig flink og gjort det som er nødvendig. Guttene svarte på riktig vis etter å ha hatt noen vanskelige uker nylig. Vi er selvsagt skuffet over å se manageren forlate oss, men alle har svart positivt og vi er fornøyde med hvordan Pash har gjort ting, avsluttet Grant.