John B: – Redusert til tre-fire kandidater

Styreformann John Banaszkiewicz – også kalt John B – røpet under en pressekonferanse før gårsdagens lokaloppgjør mot Blackpool at stryet har redusert antallet kandidater til tre-fire etter at intervjurunde en er ferdig. Tidligere denne uken ble det kjent at det var et sted mellom 15 og 20 aktuelle kandidater til Turf Moor-setet etter at Eddie Howe returnerte til moderklubben Bournemouth. 

Foto: BurnleyFC.com

Etter at den første runden med intervjuer er over der styret tok en prat med potensielle kandidater, er listen nå redusert til kun en håndfull aktuelle kandidater. Andre runde starter til uken og styret håper å kunne ha en erstatter for Eddie Howe klar innen helgen.

– Det har vært en innholdsrik uke, sa John Banaszkiewicz. Vi har sett på landet som helhet og intervjuet over 15 managere så langt og vi kommer til å redusere listen til tre eller fire neste uke – og kommer til å ha annengangs intervjuer der resten av styret kommer til å være involvert.

– Det er ganske vanskelig å velge ut den beste fordi det er tre eller fire som er virkelig kapable og sultne etter jobben, men vi håper å kunne meddele hvem innen neste uke. 

– Jeg er imponert over kvaliteten, sulten og ønsket til å trene Burnley – de ser potensialet i Burnley og anser oss som en ambisiøs og stabil klubb. Vi mener også at det er et godt tidspunkt å ansette en god manager da vi kun er ferdige med 20% av sesongen og det har vært interessant å høre på kommentarene til managerne rundt vårt lag, hvor vi trenger å justere og forbedre ting, avsluttet styreformannen.