Gray om sin nye tilværelse

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnleys rekordsignering hadde sin første trening med the Clarets på mandag og innrømmer at han gleder seg til å sparke i gang etter overgangen fra Brentford forrige uke.

Spilleren sitter igjen med en positiv opplevelse etter og ser fram til en ny epoke i sin karrière, samtidig som han ymter til å gå i lignende fotspor som Burnleys tidligere toppscorere.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg fikk en varm velkomst fra guttene her, alle er jordnære og ydmyke. Det er det jeg har sett i løpet av de få dagene og det sier litt, sa Gray. Mandag var min første trening og det var ikke en eneste spiller som gjorde noe feil, man kunne se hvordan har vært gjennom der de er nå, gjennom hardt arbeid og kvaliteten som kommer med det. 

– Miljøet føles riktig og med erfaringen manageren har, visste jeg at jeg ville komme hit etter at de meldte sin interesse. 

Jeg må innrømme at det har vært et par surrealistiske dager og det er ganske skremmende hvor raskt det hele gikk for seg. Jeg fikk en telefon klokka syv på torsdag kveld, pakket sakene mine og kom meg opp hit. På fredag bodde jeg på samme hotell som Brentford, men endte opp med å møte på alle i en Burnley-drakt som var litt rart. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Men jeg regner med at det er en del av spillet og tror at dette er det beste stedet for meg å utvikle og sparke videre. Jeg vet at jeg må tilpasse meg måten Burnley spiller på fordi det er litt annerledes enn i Brentford, men så raskt jeg slår meg til ro, så blir det bra. 

– Jeg har fortsatt mye å lære fordi jeg ikke er i nærheten av et avsluttet kapittel og det var en stor grunn til at jeg kom hit; for å lære. Jeg vil gå i de samme fotsporene som andre store spillere som har vært her og føler det er mulig hvis setter meg inn i det og fortsetter å jobbe. 

– Men føler jeg helt klart kan vi laget så mye som jeg kan gi og forhåpentligvis strekke banen for dem litt og skape sjanser som kan bli mål, avsluttet Gray.