Ryktebørs

INN

23-årige Romaine Sawyers fra Walsall trekker til seg oppmerksomhet fra flere lag oppover i ligasystemene; Stoke, Leicester, Burnley, Middlesbrough, Nottingham Forest, Huddersfield og Birmingham City har visstnok meldt interesse for midtbanespilleren som har imponert det siste året. Spilleren er verdsatt til £175.000 av Transfermarkt. (21.03)

Interessen for Nottingham Forests Henri Lansbury har nok en gang blusset opp (20.04)
Siste hete rykte er at Burnley skal forhandle med Forest om en løsning som går begge lag til gode; Lukas Jutkiewicz går til Nottingham og Burnley kaster med en slant £1,5m for å hente Henri Lansbury til Turf Moor. Forest har et overgang-embargo på seg som nekter klubben å kjøpe spillere, men et salg + en spiller motsatt vei er aktuelt. (27.05)
Det skal ha blitt avslått et bud på £2m, £2,5m og nå nylig £3m i følge forskjellige medier. (25.07)
Flere medier melder at Nottingham Forest har godtatt Burnleys tredje bud på £4m, som skal være £3m i direkte overføring og £1m i diverse tilleggsklausuer. Dersom dette stemmer vil Forest-kapteinen bli Burnleys dyreste kjøp noensinne og Sean Dyche vil dermed få den spilleren han lenge har ønsket på midtbanen. Bekreftelsen kom fra Forest-leiren, men ikke lenge etterpå gikk Forest-eier Fawaz Al-Hasawi ut og avviste at de hadde godtatt budet på Twitter: «I would like to make it clear that we have not accepted any bid for Henri Lansbury. » (11.08)
Forest-sjef Dougie Freedman innrømmer at klubben har mottatt bud på spilleren og at partene (eier, manager og Lansbury) skal sette seg ned i løpet av de neste 48 timene og drøfte saken. Høy aktivitet i lokal media og Twitter kan oppsummeres med at Forest ikke trenger pengene, men samtidig ikke vil tviholde på spillere som vil bort. (12.08)
Forest-manager Freedman kommer med antydninger at en avtale kan allikevel gå i boks med Burnley etter følgende kommentar: – […] Hvis jeg bestemmer meg for å la Henri dra, trenger jeg erstattere for stallen min en tynn. Det er en spiller jeg mener kan hjelpe oss og det trenger ikke nødvendigvis være i samme posisjon. Jeg gjør bare det som er best for fotballklubben og Henri vet det. (16.08)
Det så lenge ut til at en overgang ville gå i boks, men etter et møte mellom partene i Forest bestemte Lansbury seg for å bli i klubben. Manager Dyche kommenterte i et intervju etter Brentford-kampen at media hadde skyld i at en overgang gikk i vasken – uten å nevne navn. 

The Clarets har kastet seg inn i kampen om underskriften til Motherwell-spissen Lee Erwin. Leeds United er også på jakt etter 21-åringens signatur som har nettet fem mål og levert seks assists på 36 kamper denne sesongen for klubben og fire nettkjenninger for Skottland. Motherwell er klare over lagene som lurer i bakgrunnen og er i forhandlinger om en kontraktforlengelse med spilleren. Verdsettes til £88.000 av Transfermarkt.co.uk (18.05)

Jason Cummings og Dominique Malonga som begge spiller for Hibernian i den skotske ligaen er begge på radaren til Sean Dyche og Burnley. 19-årige spissen har imponert i Skottland med sine 21 mål på 42 kamper denne sesongen, samt ti målgivende noe som verdsetter han til £110.000. (27.05)
Dominique Malonga på sin side har funnet nettmaskene 16 ganger på 31 kamper og fem målgivende, 26-åringen som også er spiss, har bred erfaring fra Italia og noe fra Spania, noe som verdsetter han til £308.000 i følge transfermarkt. (27.05)

Crystal Palace’ Dwight Gayle blir ansett som en god erstatter for Danny Ings, men the Clarets får konkurranse av Bournemouth, Wolves og Cardiff om signaturen til spissen. 24-åringen har ikke falt i god smak hos Palace-manager Pardew som kunne tenke seg tilbake de rundt £6m som ble betalt i sin tid til Peterborough. (03.06.15)

Jamie Paterson
Nok en Nottingham Forest-spiller som kobles til Turf Moor. 23-årige vingen/angriperen har varmet benken mer enn det han har vært ute på banen og er en spiller Dyche kunne tenke seg til å fylle plassen til Ross Wallace som forsvinner fra klubben etter at kontrakten hans går ut. Patersons naturlige posisjon er som angriper, men han behersker også venstrevingen ganske så godt. Ryktene vil ha det til at Wolverhampton også er interessert og fikk et bud avslått i januar, mens Sky Sports mener å vite at the Clarets har lagt inn et bud på spilleren som i følge transfermarkt.co.uk er verdsatt til £880.000 (23.6)
Ryktene skal ha det til at Burnley har lagt inn et bud på £900.000 for spilleren. (25.06)

Nathan Baker
Rykter vil ha det til at Burnley er interessert i Aston Villas Nathan Baker som den ideelle erstatteren for Jason Shackell, som ble solgt til Derby. 24-åringen behersker også venstreback, men er naturlig midtstopper og med erfaring fra Premier League, samt 88 kamper for Villa siden han ankom som 13 åring. Forsvareren har en kontrakt som går ut neste sommer og Aston Villa kan befinne seg i en posisjon der de ønsker å få en slant for spilleren isteden for et «Danny Ings»-scenario. Baker er verdsatt til 1,75m av transfermarkt, men det spås at Birmingham-klubben vil kreve rundt £3m. (25.07)

Grant Hanley
Det er ikke ofte Burnley vurderer Blackburn-spillere, men medier melder idag at erkerivalen Rovers har avslått Burnleys andre bud på deres kaptein og forsvarskjempe Grant Hanley. Det har ikke kommet noe informasjon om hvor stort det angitte budet var, men kommentarene på ryktebørsen ser positivt på en lokal Lancashire-overgang – i lys av Shackell-overgangen tidligere i sommer. 23-åringen fra Skottland er ifølge transfermarkt.co.uk verdsatt til £1,75m (06.08)

UT

Lukas Jutkiewicz
Det ryktes at spissen skal inngå i en byttehandel med Nottingham Forest der «the Juke» reiser til Nottingham med £1,5m i bagasjen og Henri Lansbury kommer motsatt vei. (27.05)
Leeds har kastet seg inn i kampen om angriperen (03.06)

Stephen Ward
Den tidligere Wolverhampton-forsvareren var på randen til en Brighton-overgang forrige sommer, men Burnley snappet han opp i siste liten. 29-åringens fremtid er usikker på Turf Moor og Brighton-manager Chris Hughton ønsker seg en erfaren forvarer på venstreback. Med nesten 300 kamper under beltet og to år igjen av kontrakten, kan det hende at Ward flytter på seg sørover. Transfermarkt verdsetter backen til £880.000 (19.6)

Bekreftet ut

Danny Ings (Liverpool, kontrakt)
Ross Wallace (kontrakt)
Steven Reid (lagt opp)
Kieran Trippier (Tottenham, overgang ca £3,5m)
Jason Shackell (Derby, overgang ca £3m)
Alex Cisak (Leyton Orient, overgang)
Jelle Vossen (Club Brugge, overgang ca £3m)

Luke Conlan (St. Mirren, lån)
Conor Mitchell (Sheffield FC. lån)
Luke O’Neill (avsluttet kontrakt)
Marvin Sordell (avsluttet kontrakt)

Bekreftet inn

Matthew Lowton (Aston Villa, overgang ca £1m)
Jelle Vossen (Genk, overgang ca £3m)
Chris Long (Everton, overgang ca £500.000)
Dan Agyei (AFC Wimbledon, overgang)
Tendayi Darikwa (Chesterfield, overgang ca £600.000)
Rouwen Hennings (Karlsruher, overgang)
Andre Gray (Brentford, overgang ca £6m)
Joey Barton (gratis)
Luke Hendrie (gratis)
Renny Smith (gratis)