Mee vil ha flere kamper uten baklengs

Ben Mee pressekonferanseForsvarer Ben Mee var henrykt over at the Clarets spilte sin første kamp denne sesongen uten baklengsmål etter at Brentford ble sendt hjem poengløse fra Turf Moor. Til tross for et godt resultat, så innrømmer Mee at Burnley må forbedre seg for å stå imot utfordringen som venter dem denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Medforsvarer Michael Keane satte inn kampens eneste mål i det 26.minutt og sørget samtidig for å holde angriperne vekk fra Burnley-buret. Selv om det ble sesongens første kamp uten baklengs, så understreker Mee at laget fortsatt må forbedres.

Vi vet at vi trenger å forbedre oss, men det var godt å vinne og sikre tre poeng. Vi ønsker å gjøre det bra defensivt siden vi har sluppet inn noen mål i de siste kampene og det er alltid fint å gå av banen uten baklengs.

– Guttene har funnet seg til rette og det kommer til å ta litt tid, men vi kommer til å forbedres jo mer vi spiller sammen og vi kommer til å ha flere kamper uten baklengs og gjøre det vi har gjort tidligere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er henrykt for Keano, vi trente på hodedueller under fredagens trening så jeg håper den lander på hodet mitt neste uka. 

– De (Bristol City) fikk et godt resultat mot Middlesbrough, men vi reiser dit med selvtillit etter vår første seier mot Brentford og vi ser fram til å prestere slik vi alltid har gjort, avsluttet Mee.