Grezza: – Alder spiller ingen rolle

Burnleys kaptein- og veteran, Graham «Grezza» Alexander uttaler i et nylig intervju at alder ikke spiller noen rolle for suksess.

Kapteinen er lagets eldste spiller med 39 år å vise til, seks år mer enn lagets nye manager. Da de aller fleste fotballspillere legger skoene på hyllen i midten av 30-årene, er Grezza et prakteksempel på at man kan holde et høyt nivå uavhengig av alder – noe som kan sies om Eddie Howe’s tilfelle.

– Jeg har sagt det hele tiden; jeg vil ikke at folk skal dømme meg etter alderen og derfor skal ikke jeg gjøre det heller, forklarer Grezza. Jeg tror heller ikke det har noe å si for situasjonen vi er i, han er en manager som har bevist at han er en god manager og det er det som teller.

– Han kommer til å ta ut laget, styre treningene og gjøre det han mener er riktig og spillerne kommer til å følge deg og forhåpentligvis vil vi oppnå suksess. Han viste hvor god han er i Bournemouth og nå har han muligheten til å vie hvor god han er i Burnley, jeg kommer til å hjelpe han så mye jeg kan som spiller og kaptein.

– Vi har hatt noen treninger og de har vært livlige og konkurrerende, som man forventer av en ny manager. Han har andre ideer, friske ideer for langet og alle ser frem til å jobbe under ham. Det er skjønnheten med fotball, alle har forskjellige meninger og ideer om hvordan oppnå suksess og det er mer en enn måte å oppnå det på.

– Manageren hadde en fantastisk tid i Bournemouth i to-tre år og hadde suksess, så forhåpentligvis vil han bringe det til Burnley også, sier spillende trener Graham Alexander.