Gudmundsson hyller Dyche

Johann Berg Gudmundsson er en av mange spillere som har blitt hentet til Turf Moor av manager Dyche og forteller at manageren har gikk laget og byen en tro på Premier League. The Clarets har ikke overbevist på hjemmebane denne sesongen, men alle involverte er bestemte på at dette er noe som må adresseres. 

Foto: BurnleyFC.com

– Han har gjort en fantastisk jobb, to opprykk, har holdt klubben i Premier League og bygget opp klubben fra hvor den var til der den er nå. Alle respekterer han, han krever mye av spillerne og får inn spillere som er villige til å jobbe hardt. Vi må jobbe hardt for det vi vil oppnå og måten vi ønsker å spille, han har fått meg til å tro at man vi kan få det til i denne ligaen.

– De fleste spillerne har kommet hit fra the Championship og rykket opp, så det er snakk om tro på at vi kan få det til i Premier League og det mener jeg vi viste forrige sesong og viser det igjen denne sesongen. Man trenger den type spillere som ønsker det samme og man vil gjøre det bra for hverandre og alle er villige til å jobbe hardt for hverandre. Det er veldig viktig i Premier League fordi det er en så tøff liga og har man elleve individer der ute, så får man ikke til noe. 

Foto: BurnleyFC.com

– Hjemmeformen vår har ikke vært så god som vi har ønsket, men jeg tror lagene som kommer til Turf Moor viser litt mer respekt og gjør det vanskelig for oss. Det gjelder å finne den rette oppskriften til å sikre flere poeng hjemme, men jeg mener vi har startet godt. Det kommer til å bli en jevn kamp, men vi vil løpe utpå der, angripe og prøve å score noen mål.

– Rafa Benitez får laget sitt til å forsvare godt og være godt organisert, men vi gjør det samme. I denne ligaen må man være organisert og har man ikke pengene så man må prøve noe annerledes og det er å være organisert og vite ens roller i laget. Det kommer til å bli et fascinerende oppgjør som vi forhåpentligvis kommer best ut av, avsluttet islendingen.