Ward: – Utrolig jobb

Stephen Ward er en av spillerne som virkelig har blomstret under Sean Dyche og backen beskriver managerens fem-årige innsats som utrolig. På et personlig plan har backen startet i nesten samtlige av Burnleys 70 siste kamper.

Foto: BurnleyFC.com

Mandagens oppgjør mot Newcastle vil nok sette gi spillerne et lite ekstra press på seg til å prestere og vinne på Turf Moor, i det som blir manager Dyches jubileums-kamp med fem år som Burnley-trener. Backen hyller manageren som den omvandlingen han har gjort i løpet av denne tiden.

– Fra da jeg kom hit, måten klubben har endret seg til spillerne og laget vi har nå, vil jeg si er som natt og dag. Å utføre den kvalitets-jobben med en klubb som Burnley, han fortjener utrolig honnør og jeg er sikker på at alle, fans og spillere vil være takknemlige for det. Å se hva han har gjort med en klubb som Burnley er en utrolig jobb. Man ser ikke mange managere som kommer inn i en klubb og tar dem dit vi er nå. Se bare på treningsanlegget, suksessen vi har har hatt og hvor det har tatt oss – hvor den fortjener å være.

Foto: BurnleyFC.com

– Helt siden jeg kom hit har han vært utmerket. Jeg ankom etter opprykket og etter det året i Premier League fikk vi masse skryt for måten vi prøvde. Dessverre rykket vi ned, men manageren holdt oss samlet og fikk oss umiddelbart på rett spor i sesongoppkjøringen og gjorde en flott jobb med å få oss tilbake til Premier League og holde oss der. 

– Jeg tror ikke det er så mange ord som kan beskrive den jobben han har gjort her, men jeg er sikker på at han ønsker at vi fortsetter og forbedrer oss, noe han forteller oss på treningen hver dag. Han har vært fenomenal for meg og ga meg sjansen, forhåpentligvis kan jeg tilbakebetale hans tillit og fortsette å gjøre det i flere år fremover, avsluttet Ward.