Guidetti: – Lykkelig

Burnleys 18-årige leiesoldat, John Guidetti fikk sin første kamp fra start for Lancashire-laget på søndag, noe han takket for ved å putte inn sitt første for Burnley.

Unggutten med italienske gener med med svensk pass satt inn utlikningen med hodet etter 25 minutter mot Barnsley, før Andre Bikey sørget for en etterlengtet og fortjent borteseier.

Vi fikk tre poeng og jeg fikk et mål, så jeg kunne ikke vært lykkeligere, sier en fornøyd John. Det var en flott debut for meg, spesielt ettersom det er som mange gode spillere som dytter deg fremover. Selv om jeg gjorde en tabbe eller feil, var de like bak meg og sa «fortsett, vi vet hva er du er laget av» og det gjorde det så mye lettere for meg.

I traff stolpen i første omgang, noe som var trist. Selvsagt ønsker du å score to, men jeg fikk et mål og vi fikk tre poeng som er det viktigste og vi må bygge på det derfra, forklarer 18-åringen.

Guidetti forteller videre at det tok tid å venne seg til tempoet i kampen etter kun å ha spilt i en Carling Cup med City. Men super-svensken viste en flott oppvisning i andre omgang og fikk en perfekt start på romjulen med første seier på Oakwell på 78 år(!).

Vi sa til oss selv i pausen av vi er bedre enn dette, sier Guidetti og forklarer, Jeg mener vi var det bedre laget i første omgang, men vi sa til oss selv at «vi kan gjøre det bedre enn dette og må gå fremover med hevet hode» – og jeg mener vi spilt en flott kamp i andre omgang.

Det er min første bortekamp for klubben, så jeg er ikke helt sikker på hvordan det har vært før, men her var det en flott stemning i etterkant. Jeg tror vi kan presse fremover etter dette og få mer poeng fordi vi har en flott spillergruppe, avslutter Guidetti.