Nok et hjemmetap

(Burnley 0-2 Scunthorpe): Det gikk dårlig med the Clarets mot bunnlaget Scunthorpe. Gjestene trengte sårt poeng for å ha håp i bunnstriden, mens de lilla- og lyseblå trengte poeng for å holde seg i toppsjiktet, men det var gjestene som dro det lengste strået. Hjemmelaget var de som fikk kampens første sjanse, men så tok Scunthorpe over. Etter flere sjanser og skuddforsøk løsnet det omsider etter kvarteret; Rodriguez får gult kort for en enkel feil og frispark, ballen havner i feltet hvor Woolford kontrollert sender kula i nederste hjørne og sender gjestene i føringen. Burnley jobbet fremover, fikk noen mindre forsøk, men klarte ikke å skape noe farlig før det var spilt 35 minutter og da på frispark av Grezza. Fram mot pause skjedde lite nevneverdig.

Etter sidebytte ble playmaker Eagles erstattet med Elliott i håp om mer kreativitet på kanten – slikt skjedde naturligvis, flere gode sjanser ble skapt, men det var bare nesten for Burnley. Flere bytter ble foretatt og flere sjanser ble skapt – igjen bare nesten. Når kampen nærmet seg sluttminuttene og det så ut til å gå mot en kjedelig 1-0 seier til gjestene, dukker Dagnall opp i det 84.minutt og gjør dagen sur for Burnley med å putte inn 2-0 og sørger for en strek seier for bunn-stridende Scunthorpe. Burnley står med dette 3-1-3 på hjemmebane siden oktober.

Burnley: Grant, Mears, Eston, Carlisle, Bikey, Alexander, Cork, Elliott (Eagles 45), Rodriguez, Guidetti (Iwelumo 64), Wallace (Thompson 72).
Innbyttere: Jensen, Duff, Edgar, Marney
Gule kort: Rodriguez 14

Scunthorpe: Murphy, Wright, Nolan, Byrne, Jones, O’Connor, Togwell, Woolford, Dagnall, Forte (Godden 81), Thompson (Collins 78)
Innbyttere: Slocombe, McClenahan, Mirfin, Wright, Conan-Hall
Gule kort: Nolan 2

Tilskuere: 15.043
Dommer: K. Woolmer