Håper på nok en seier

Eddie Howe utfordrer troppen sin og håper at de skal klare å vinne dere tiende kamp på bortebane, men vet samtidig at nedrykkstruede Doncaster ikke kommer til å gi seg uten kamp om poengene.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har vunnet ni ganger hittil på bortebane i år og håper å kunne bryte deres magiske elleve borteseire på en sesong. Etter at de lilla- og lyeblå dro i land en sterk seier over Brighton & Howe på fredag, håper manageren at troppen skal fortsette i samme spor og avslutte sesongen så sterkt som mulig.

Docnaster har mange erfarne spillere og de har gjort mange endringer opp gjennom sesongen, sa sjefen. De har et par Premier League-spillere og det kommer ikke til å bli lett, men vi har slått dem før og målet er å gjøre det igjen.

– Når jeg ser på ligaen (tabellen) er det veldig frustrerende fordi jeg mener at når vi har alle tilgjengelige, så har vi et godt lag – det er et ungt lag og muligen derfor gjør det vondt til tider.

– Vi har gjort noen dårlige avgjørelser gjennom seongen, som har ført til inkonsistens på resultatene. Basert på prestasjonene, har vi i grunn ikke vært dårlige. Vi har ikke blitt overgjørt så ofte og vi har vært med i de fleste kamper å det er helt klart at vi kunne vært høyere.

– Vi har latt ledelsene glippe, noe som er skuffende og jeg tror at hvis man regner med poengene vi kunne ha plukket med, ville det vært en annerledes situasjon – men tabellen lyver ikke.

Vi er der vi er av en grunn og vårt mål er å forbedre oss, jeg ønsker fortsatt å avslutte sesongen sterkt og bygge entusiasmen for alle til neste år. Vi skal prøve å spille god fotball og gjøre endringene i bakgrunnen som kan forbedre klubben, avsluttet manageren.