Neste: Doncaster

The Clarets har omsider klart å snu en taps-trend og har vunnet de siste to av tre mulige og møter et svakt Doncaster-lag som kun har vunnet en gang på de siste 16 forsøkene og står i real fare for å rykke ned til League One etter fire sesonger i Championship.

Burnley må klare seg uten ventrebackene Ben Mee (rygg) Danny Lafferty (hamstring) som igjen åpner for at Ross Wallace må vikariere i den posisjonen. Marvin Bartley pådro seg en smell (hamstring) under fredagens seier over Brighton og er tvilsom til oppgjøret med tabelljumboen Donny, mens Jay Rodriguez og Martin Paterson fortsatt er ute med skader.

Foto: BurnleyFC.com

Det kommende hjemmelaget på sin side må klare seg uten Freddie Piquionne og El-Hadji Diouf etter at begge måtte av banen under lørdagen 4-0 tap for Leicester.

Opp gjennom historien har det vært 32 møter mellom lagene – 27 av dem i ligaen. Burnley holder en knepen seier med 15 mot 12, mens Doncaster er bedre i ligaen med 12 mot 11. Lancashire-laget vant det forrige oppgjøret tidligere i år og jakter deres første dobbel over Doncaster, noe de ikke har klart siden 91/92-sesongen og det er enda til gode for lagene å spille Uavgjort på Donnys’ hjemmebane.

Bunnlaget Doncaster har sluppet inn syv mål på deres to siste tap har kun vunnet en gang på deres siste 16 forsøk og står i real fare for å rykke ned til League One. Bedre blir det ikke vel vitende at de kun har tapt deres tre siste og står uten seier på åtte hjemmekamper.

The Clarets ligger på en 14.plass og jager deres tredje seier av fire mulige.

Tidligere møter:
09.nov 2010 Burnley 1-1 Doncaster
01.feb 2011 Doncaster 1-0 Burnley
26.feb 2012 Burnley 3-0 Doncaster

Kampen spilles på Keepmoath Stadium mandag 9.april kl 16:00