Heaton blir!

Tom Heaton pressekonferanseTom Heaton har forpliktet seg til Burnley FC i tre nye år etter å ha skrevet under en ny tre-års kontrakt med Lancashire-klubben. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sisteskansen hadde ett år igjen av sin kontrakt, men med opsjon på et til, men blir værende på Turf Moor i tre nye år. Etter å ha briljert mellom stengene for the Clarets i sin første sesong på Turf Moor, hvor han holdt buret rent i 19 kamper, var en kontrakt i kortene. 28-åringen forlenget idag med Burnley og håper å kunne gjenta samme stil i balløyas øverste divisjon.

Det var helt klart en ambisjon når jeg skrev under for tolv måneder siden og det var naturlig nok en fantastisk sesong, sa Heaton. Det er herlig å være en del av og jeg ser fram til å være med på store ting fremover, vi setter ambisjonene våre på ny og målet er å bli i Premier League og ta det derfra. Jeg føler jeg er evig optimist, men man vet aldri hva man kan oppnå og jeg føler jeg har vært her lenge nok til å vite hva som venter bak neste hjørne hvis man gjør ting riktig. Gjør man det individuelt og kollektivt så gi man seg selv en stor sjanse og det kommer helt klart il å være mitt motto igjen. Jeg følte at jeg personlig kunne gjøre mer og er oppspilt over å kunne vide det her. 

– Vi er selvsikre og vi har samme tro som vi hadde ifjor. Vi kommer til å ha samme mentalitet og samme filosofi der vi kommer til å gi oss selv en fin sjanse. Mange kommer til å avskrive oss, men vi må prøve å gjøre vårt på samme måte som ifjor og forhåpentligvis vil det gjøre oss godt. Når jeg forlot Manchester United et par år siden var målet mitt å komme tilbake til Premier Leauge og spille der, det målet har ikke forandret seg og det selvfølgelig herlig å kunne oppnå det igjen. Men nå er det tilbake til realiteten der jeg skal gi det et forsøk, avsluttet Heaton.