Mee blir i tre nye år!

En gledens dag for alle Clarets-fans; Ben Mee forlenger med Turf Moor-klubben og bærer dermed den lilla- og lyseblå trøya i tre nye år!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren ankom Turf Moor under Eddie Howe og ble raskt populær blant fansen som trykken han til sitt bryst hvor Mee imponerte og overgangen ble permanent noen måneder senere. Den tidligere Manchester City-spilleren hadde ett år igjen av sin nåværende avtale og var instrumental i deres opprykksesong der the Clarets do i land hele 19 kamper uten baklengsmål og sikret opprykk til Premier League. Spilleren uttaler at han er begeistret over å ha funnet et hjem på Turf Moor.

Allsidige Mee er ikke ukjent med suksess og kan vise til FA Youth-cup finale i 2008 med Manchester City, som han ledet med kapteinsbindet og sikret de blå seier. Fjorårets opprykk står uansett som det beste øyeblikket i karrièren – så langt.

– Jeg er fullstendig henrykt over å kunne signere for tre nye år, sa Mee. Jeg har stortrivdes her så langt og forhåpentligvis kan vi ha flere slike sesonger som vi hadde og oppnå ting. Det var en enkel avgjørelse å ta, jeg liker meg her og spesielt under Sean (Dyche) og det har har vært en herlig tid siden jeg ankom. Jeg har slått meg til ro her og føler meg hjemme med fansen og guttene her. 

– Det var helt klart høydepunktet i karrieren (opprykk), det har alltid vært min drøm å spille i Premier League og det vil forhåpentligvis bli oppfylt denne sesongen. Jeg ønsker alltid å forbedre meg og nærmer meg en god alder når det kommer til spilletid, nå ønsker jeg å sparke i gang og vise alle hva jeg klarer. Forrige sesong var en fantastisk sesong for alle og nå trenger vi å gå videre, kjøre på, men jeg kommer selvfølgelig til å se tilbake på opprykket i 2013/14 med gode minner!, avsluttet Mee.