Heaton: – Godt å være utpå igjen

Burnleys burvokter Tom Heaton har måttet se sesongoppkjøringen fra sidelinjen etter en mindre skade, men fikk mot Celta Vigo prøve seg fra start og uttrykte fryd over å kunne være i varmen igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Heaton gikk glipp av treningsleiren i Østerrike og de tre påfølgende treningskampene mot lokal motstand, men etter å ha fått 90 minutter mot La Liga-laget Celta Vigo føler keeperen at det var en ideell forberedelse i den nest siste kampen før sesongåpningen mot Chelsea.

– Det var godt å være utpå igjen, det var litt frustrerende i et par uker, men slike ting går over, sa Tom. Det var en liten leggskade, men man må være forsiktig med det og det var ikke noe alvorlig selv om man ikke ønsker å forhaste seg. Men det var godt å være tilbake i varmen og involvert i det som var en god kamp, nå er jeg 100% og har trent i en uke, så det er gledelig. 

– Jeg tror de kom hit med en kampplan, de var veldig fysiske og utfordret oss som er herlig og det vi ønsker. Alle var begeistret etter en godt spilt kamp der vi ønsket en utfordring og fikk helt klart det. Vi hadde gode sjanser i første omgang, men i annen omgang kom de tilbake og det var god trening. 

– Det så ut som et mer erfarent lag i annen omgang når de angrep oss mer og holdt på ballen. Det var bra å se fordi det er nok ting vi kommer til å gjøre denne sesongen, angripe og forsvare, overgangen når de ga fra seg ball og når vi gjorde det. Farten var ekte og det var ikke den type rolig-treningskamp som man ikke ønsker, avsluttet keeperen.