Heaton rigger opp til kampen

Tom Heaton pressekonferanseTom Heaton vil at the Clarets skal avslutte sesongen sterkt og legge fundamentet for enda et opprykk til Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets gjør seg klare til sesongens siste hjemmekamp når Stoke City kommer på besøk i et oppgjør der ingen har noe å spille for, men keeperen forteller at det er en hunger etter å avslutte sesongen med seire og ta det inn i neste sesong.

– Det ville ha drevet oss gale dersom vi hele tiden hadde tenkt; «hva om», men vi kan se tilbake, reflektere og se fremover, poengterte Heaton. Jeg ser på det som en helhet, individuelt og som et lag hvor vi kan lære fra det og bygge videre til neste sesong. 

– Det er helt klart mye sult etter å komme seg tilbake til Premier League nå som vi har fått en smak på den, det starter med de to neste kampene hvor vi skal prøve å bygge oss en flyt og så ta det inn i neste sesong. Guttene trener fortsatt med det samme intensiteten som de har gjort hele sesongen og det ingen har slakket opp. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi fokuserer på neste sesong og ser fram mot en retur til Premier League. Vi ønsker å avslutte sterkt og klarer vi å få gode resultater i de to neste kampene så vil det hjelpe oss. Avslutter man svakt med en svak prestasjon så trenger man å børste av seg støvet og prøve igjen. 

– Støtten vi har mottatt denne sesongen har vært enestående overgangen fra forrige sesong hvor vi vant mange kamper, til denne sesongen hvor vi ikke har vunnet så mange – det kan være tøft. Jeg må si at de har vært fantastiske og det vistes forrige helg mot Hull. 

– Jeg tror at den styrende faktoren med fansen er når de ser viljen og ønsket der spillerne er villige til å gjøre alt for trøya, stiller de seg bak det. Det har vært en reise for oss som spillere og fansen, de vet at vi har gitt alt, sa Heaton.