Helten Jay Rodriguez vil bli i Burnley

Burnley-fødte Jay Rodriguez ble atter en gang populær i egne rekker etter å ha sikret the Clarets nok en borteseier. Spissen forteller om sin glede ved å spille for hjemklubben og sender ut klare signaler som sier at han ikke ønsker å flytte på seg. 

Foto: BurnleyFC.com

Spissen feide til side alle overgangsrykter og understrek sin tilhørighet til klubben etter to sterke mål mot Nottingham Forest. Nå ser toppscoreren frem til å bidra the Clarets med å nå Play Off-plassene etter at overgangsvinduet omsider er stengt og lagene kan igjen fokusere på deres opprinnelige oppgaver.

Jeg ønsker å jobbe med the Clarets. Jeg stortrives her og ser fram til å se hvor vi er ved sesongslutt, sa toppscoreren. Jeg mener at vi har det som trengs for å kjøre løpet hele veien, men vi kommer ikke til å miste bakkekontakten for det gjenstår fortsatt mye arbeid. Vi jobber hardt og det vises på resultatene, noe vi forhåpentligvis kan opprettholde.

– Ved sesongstarten ønsket jeg å score mer enn det jeg gjorde i fjor – som var 15 mål – nå ønsker jeg 20, men kommer uansett til å fortsette med den harde jobbingen for å se hvor det tar meg. Jeg ser fram til fremtiden, laget ser sterkere og sterkere ut for hver uke og det er en glede å trene og spille med guttene. 

Foto: BurnleyFC.com

Tomålsscoreren kunne ha nettet et hat-trick, men gressmatten ville det annerledes og spissen måtte se ballen fly langt utenfor på originalt Beckham-vis, noe som var et irritasjonsmoment.

Spissen takket fansen for deres enorme støtte etter at de mer enn 2000 tilreisende – 2004 for å være nøyaktig – støttet laget gjennom hele kampen.

Jeg tenkte å ta den med min høyre, men skled og i neste øyeblikk gikk den ut til innkast. Det var ganske flaut og irriterende. Støtten vi fikk var utmerket og man kan se hvor mye det betyr for spillerne av de er her, avsluttet spissen.