Howe hyller Rodriguez

Manageren hyllet laget og Jay-Rod for deres proffe holdning i det the Clarets sikret seg deres åttende borteseier på elleve forsøk etter to mål av toppscorer Jay Rodriguez, hans 15.- og 16. nettkjenning denne sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com

Toppscoreren kunne ha sikret seg et hat-trick, men en uheldig straffebom der Jay skled på krittmerket sørget for at det kun ble to mål denne runden, men der føttene sviktet kom hodet til unnsetning.

Det er en stor seier for oss på en vanskelig bane, uansett hvilken form Forest er i, sa Howe og skrøt av Rodriguez. Begge målene var ganske like og begge var to kvalitets-innlegg av Kieran – noe han har gjort hele sesongen for oss og Jay avsluttet dem utmerket.

– Han er en fantastisk proff som ikke bekymrer seg, han kommer til å være skuffet over straffen, men det har skjedd til de beste og jeg kommer ikke til å tenke noe mer på det fordi hans prestasjoner er igjen utmerkede. 

Det kunne vært enkelt å si at det ikke var vår dag eller gi dem en gnist, men vi bestå prøvelsen med topp karakterer. Jay viste mental styrke, lot seg ikke påvirke og fortsatte å komme seg i de rette posisjonene hvor han omsider fikk lønn for strevet.

Foto: BurnleyFC.com

– Til syvende og sist, så er det laget det kommer an på og ikke alltid individene – vi jobber hardt for øyeblikket og nyter å spille uten baklengs, noe jeg tror spillerne også nyter, sammen med deres spill og selskap. 

Jeg er henrykt over at lagets profesjonelle holdning som gruppe og den vinner-mentaliteten de utvikler. Deres oppførsel på treningene og alt ved guttene på daglig basis er enestående. Vi bygger en gruppe spillere som ønsker å lære, bli bedre og jeg kan ikke skryte høyt av dem.

– Vi har ikke snakket om målene for denne sesongen og jeg kommer heller ikke til å starte nå – jeg er bare glad for retningen vi beveger oss i. Vi ønsker at kampene skal komme fortløpende nå, mens vi er sikre på oss selv, avsluttet manageren.