Jay blir og Howe jubler

Manageren kunne smile bredt etter at toppscorer Jay Rodriguez ikke forsvant ut av Turf Moor dette overgangsvinduet, men det skyldes også at det aldri kom noe konkret bud på spilleren. Sjefen benyttet anledningen til å skryte av spissen som han håper blir så lenge som mulig i Burnley.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets kunne glede seg i det vinduet ble lukket, vel vitende at samtlige av deres viktige spillere forble på Turf Moor og mest av alt kunne de glede seg over at toppscorer Jay Rodriguez fortsatt er en Burnley-spiller. Angriperen nettet to mål i sist kamp mot Nottingham Forest og nådde dermed totalt 16 nettkjenninger denne sesongen. Syv av dem har kommet på de siste 12 kampene..

Jeg håpet at vi kunne feie tilside interessen for han, grunnet hans gode for i det siste, sa manager Howe. Jeg har ikke sett så mange angripere som er bedre enn han denne sesongen og vi er henrykt over at han forsatt er med oss. Vi håper å kunne holde på han så lenge vi kan, for de siste fire-seks ukene har hans prestasjoner nådd et helt annet nivå. Han scorer mål, legger opp til mål og hans generelle spill med å hjelpe laget har forbedret seg merkbart.

Han har en flott holdning der han ønsker å jobbe og hjelpe laget, jeg mener helt klart at han av en eller annen grunn ikke får den honnøren han fortjener for sine prestasjoner. Om det er fordi at han spiller for Burnley, vet jeg ikke, men det har vært rolig med skryt av han, foruten fra oss – men jeg tror at det også er en bra ting, fra vårt synspunkt, fordi det betyr at det er stille rundt han og Jay er heller ikke typen som skriker høyest. Han er den type spiller som gjør jobben sin og er gjør seg ikke større enn den han er, han ønsker å jobbe hardt, lære og hjelpe laget og all ære til han for det, avsluttet manageren.