Henter 18-årig talent til Turf Moor

The Clarets har hentet høyt verdsatte Kyle Brownhill fra Stockport County. Venstrebacken blir den åttende spilleren som blir hentet til Turf Moor denne sommeren etter å ha skrevet under en ett-års kontrakt med utviklingslaget – eller ungdomsakademiet.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

18-åringen tilbrakte tid med the Clarets i sommer og har deltatt i flere kamper under sesongoppkjøringen; Wolves, Oldham, Hyde og Rhyl. Brownhill fikk sin debut for Stockport i april 2012 mot Braintree Town og fikk deretter tre kamper fra start forrige sesong. Utviklingsansvarlig, Simon Weatherstone gleder seg over potensialet til 18-åringen og forteller;

– Kyle har gjort det veldig bra i sesongoppkjøringen og viste kvalitetHan er en offensiv venstreback som kan legge inn flott baller når han er i angrep og jeg vet at han var høyt verdsatt for det i Stockport. Han har trent med både førstelaget og utviklingslaget, der han har imponert – Stockport virker å være et bra sted for talentutvikling for øyeblikket. Danny Whitehead dro til West Ham tidligere i sommer og nå har Kyle blitt enig om sine betingelser her, hvor han forhåpentligvis kan utvikle seg til en førstelagspiller med årene, avsluttet Weatherstone.