Joseph Mills lånes ut til Oldham

Joseph Mills reiser til Oldham Athletic på et månedslangt lån og forsvareren kan debutere for the Latics i morgen når Peterborough tar imot til dans. 

18. Joseph Mills
Foto: BurnleyFC.com

Mills (23) ankom Burnley på et sesonglangt lån forrige sommer og etter låneoppholdet ble overgangen permanent da spilleren skrev under en to-års avtale med Lancashire-klubben etter å ha sikret seg 12 kamper for de lilla- og lyseblå. Forsvareren har derimot til gode å spille under manager Sean Dyche som beskriver lånet som viktig korttids plan for at spillerne skal få seg spilletid.

– Vi føler at Joe trenger spille tid. Danny Lafferty har kontroll på plassen for øyeblikket og med Ben Mee som er tilbake (fra skade) så har vi ytterligere muligheter, men vi må ha spillere som er klare til kamp og som kan steppe inn når det trengs. Med tre venstrebacker følte vi at Joe var den som kunne dra, det er lignende med Marvin Bartley-situasjonen; han var skadd i sesongoppkjøringen og trenger kamper, samtidig som vi har dekning på midtbanen. Det er flere grunner, men den viktigste er å få Joseph i form med League One-spill slik at han er tilgjengelig for oss, avsluttet Dyche.