Dyche: – Gjør Turf Moor til en festning!

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche føler at Turf Moor kan bli en festning denne sesongen etter en god sesongstart som har gitt avansement i Capital One cupen og står ubeseiret i serien med fire poeng på to kamper, men sjefen er klar over trusselen nyopprykkede Yeovil Town kan stå for og har forberedt spillerne deretter. 

Foto: @HornerElliott via Twitter
Foto: @HornerElliott via Twitter

The Clarets tar imot ny-opprykkede Yeovil Town på lørdag og ser fram til å bygge på deres gode sesongstart som har gitt poengdeling mot Bolton og seier over York og Sheffield Wednesday. Formen blir styrket av fem kamper uten tap på eget gress og sjefen håper at den gode formen kan opprettholdes godt hjulpet av en god stemning på Turf Moor som hjelper godt. Oppgjøret på Turf Moor blir det første av sitt salg mot Yeovil og dermed blir historie skrevet på det ellers historiske og tradisjonsrike Turf Moor, men underdogene skal ikke tas lett på.

– Foran egne fans ønsker man å gjøre det bra og gi dem noe å juble for, poengterte sjefen. De er en viktig del av formen vår på Turf Moor og de må støtte oss, dersom de forblir positive overfor laget så vil det komme oss til gode siden det er opp- og nedturer i løpet av en sesong i Championship. Vi har ingen intensjon om å gjøre det slik og i en ideell verden ville vi vunnet hver uke, men hjemmeformen er enormt viktig og et overtak. Ser man på alle ligaene på verdensbasis så ser man at de fleste lag har som oftest – ikke alltid – en bedre form hjemme enn på bortebane. 

– Vi tok en titt på dem og er klare over hva de står for. Det er deres første gang på dette nivået, men de har fortjent retten til å være her og har gjort en flott jobb, nå kommer de til å ha energien, viljen og ønsket om å gjøre en god jobb i Championship – det vil være deres intensjon og vi må være klare for det. De har gode spillere og har lånt noen, men det kommer hovedsaklig til hva vi gjør – vi har holdt på med vårt slik vi har planlagt og ser fram til det samme igjen imorgen, avsluttet sjefen.