Neste: Yeovil Town

Yeovil

Turf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Yeovil Town på Turf Moor i det som er det første oppgjøret i historien mellom lagene. Burnley er i god form, men Yeovil skal ikke tas lett på etter å ha overbevist i deres første år i the Championship.

Burnley har fått Ben Mee tilbake fra skade og er trygge på forsvareren etter at han fikk 90 minutter i midtuken, som gjør at det kun er Michael Duff (hamstring) som er ute. Manageren har vært lojal mot start-XI i de siste kampene og man regner med at de samme kommer til å få spille i lørdagens kamp som i de tre siste kampene. Yeovils manager Gary Johnson har litt mer å bekymre seg over etter at begge keeperne er ute med skade som gjør at keeper-trener Gareth Stewart antageligvis må vokte buret, mens kaptein Jamie McAllister må stå over kampen grunnet en kneskade.

Dette er som nevnt det første oppgjøret mellom lagene og derfor er det lite statistikk å kunne vise til, men er i god form om dagen etter å ha vunnet to og spilt en uavgjort på de tre siste kampene (fem inkludert slutten av forrige sesong; tre seire og to uavgjort). De lilla- og lyseblå vil prøve å oppnå noe de ikke klarte i fjor, nemlig å vinne over ett av nyopprykkede lagene og skulle det skje vil det bli deres 200. tap på eget gress i the Championship.

Gjestene spiller for første gang i Championship og har enn så lenge imponert med 1-0 seier over Millwall og avansement i cupen med 1-0 over Southend, men gikk på en skrell mot Birmingham City i sist runde.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 17.august kl 16:00