Ings om den gode starten

Formspiller Danny Ings insisterer at det er laget som er grunnen til suksessen, til tross for en utmerket start på sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

21-åringen nettet atter en gang i helgens oppgjør på Hillsborough og står dermed med åtte mål på syv kamper, men understreker at uavhengig av egen form så er det viktigste at laget får pengene. Både Ings og Vokes har fått en god andel skryt for effektivt spill på topp, men hovedpersonen retter skryten mot forsvaret.

– Jeg er i god form og henrykt, men det viktigste var at vi fikk tre poeng, poengterte Ings. Vi føler oss bra, sterke som lag og spiller virkelig attraktiv fotball for øyeblikket, noe som har gitt gevinst. Å spille tre kamper i løpet av en uke som har gitt fire poeng og avansement i cupen er en god start. 

– Spissene pleier alltid å få mer skryt, men «Heats» (Tom Heaton) i mål var fantastisk og forsvaret var fenomenalt. Noen av de redningene Jason Shackell og Kevin Long gjorde de siste 20 minuttene med bombardering var flotte – og Sheffield Wednesday har noen svære karer. For meg så er dette et av de tøffeste stedene å spille i denne divisjonen, men vi plantet bena godt i jorda – som vi gjorde i fjor – og fikk det resultatet vi ønsket, avsluttet spissen.