Vokes håper på mer

Clarets-spissen Sam Vokes mener det er mer i vente etter sitt første mål for Burnley denne sesongen som også bidro til en viktig seier over Sheffield Wednesday i helgen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Mål av Danny Ings og Sam Vokes var nok til å sikre Lancashire-laget en viktig seier over the Owls som kun fikk et trøstmål av David Prutton og Vokes føler at samarbeidet mellom han og Danny Ings kan fylle tomrommet etter Charlie Austins overgang til QPR.

Forhåpentligvis kan vi ta steget opp i den forstand, sa Vokes. Det er herlig å spille ved siden av noen som Danny, han har gode føtter og måtte målsuget fortsette for han. Fra et personlig ståsted er det herlig å få et mål, det er det man ønsker å få i begynnelsen av sesongen og som spiss håper jeg at det kommer mange flere, det er sjanse for mer spilletid og begynner å utvikle et godt samarbeid med Danny, så det er bare å fortsette å jobe hardt.

Det var en flott prestasjon av guttene og vi måtte virkelig stå imot, men fikk et godt resultat til slutt. Vi spilte bra fotball i første omgang og i annen omgang kom målet deres og vi måtte forsvare oss mye mer – de har noen store karer, men forsvaret vårt var fantastisk ved å hjelpe å sikre tre poeng. Det har vært en god sesongstart og vi har hatt noen tøffe kamper allerede, Yeovil kommer til å ville bygge på en sterk borteseier over Millwall og er nok en utfordring for oss, avsluttet tårnspissen.