Howe: – Glad og skuffet

Eddie Howe la ikke skjul på skuffelsen av poengdeling mot bunnstridende Scunthorpe hvor han håpet på full pott i sin første kamp. Sjefen røpte også at det er et par posisjoner han kunne tenke seg å forsterke før vinduet stenger.

En kamp med få sjanser, tok seg opp etter innbytter Chris Iwelumos inntreden og sjansene likså – og det var nettopp tårnspissen som kom nærmest mål i kampen.

Jeg har litt blandede følelser, sier Howe. Jeg er berørt av frustrasjon fordi vi var utmerket, spesielt i den andre halvdelen. Men spillernes innstilling var ypperlig og det er et viktig poeng å ha med seg, det er kun en start og vi er skuffet av vi ikke fikk alle tre poengene – det var en av de verste gressmattene jeg har sett på lang tid og det bidra på ingen måte til god fotball.

–  Scunthorpe gjorde det vanskelig på et trangt sted, de er veldig direkte og jeg føler de forsvarte seg veldig godt, så det å ha vår andre kamp uten baklengs er veldig gledelig og forhåpentligvis kan vi bygge videre på det.

– Vi manglet kun den siste- og avgjørende biten, for vi gjorde alt bortsett fra å score – avgjørelsene var litt «bak mål» til tider, men vi er i det minste i posisjonene og jeg kan ikke kritisere noen. Det var en god oppvisning og jeg tror vi har mange ting å jobbe med, så uken har vært en positiv erfaring, forklarer Burnley-sjefen.

Tatt i betraktning det siste Howe nevnte, «for vi gjorde alt bortsett fra å score» – er det noe som bidrar til å skape spekulasjoner at forsterkninger er på vei inn Turf Moor. Sjefen holder kortene tett inntil brystet, men røper at han har noen navn han kunne tenke seg.

Vi har noen mål på overgangsmarkedet som vi ser på, men jeg kommer ikke til å nevne navn. Laget jeg arvet er et sterkt et og vi trenger ikke å gjøre mye når det gjelder nye spillere, forklarte Howe.