Neste: Portsmouth

Ny runde fotball venter og denne gang er det Pompeys disipler man skal møte på motsatt banehalvdel. Det blir også et gjensyn med gamle kjente på Fratton Park 

På skadefronten sliter Clarke Carlisle med kneet etter smellen han pådro seg mot Scunthorpe i helgen,  Steven Thompson skal til spesialist og undersøke lyskeskaden og det er mulig at Pato får spille etter to måneder på sidelinjen. Langtidsskadde Chris McCann er fortsatt ute.

Clarkes skade er antageligvis ikke så omfattende som vi først trodde, men vi venter og ser om han blir tilgjengelig. Det har blitt bedre, men om det er bra nok må vi se på, sa Howe.

Steven skal til spesialist senere denne uken og undersøke et vedvarende problem med lysken, forteller Howe og kan ende opp med å la Pato spille. Han nærmer deg, øker arbeidsmengden på treningene noe som ser bra ut, men vi vil ikke bryte ned Pato igjen.

På motsatt banehalvdel står en tidligere Burnley-manager, Steve Cotterill. Pompey gjorde det bra i forrige runde med en sterk 2-2 mot Leeds og kommer til å bli en tøff nøtt å knekke som også har tidligere leiesoldat, David Nugent til sin disposisjon.

Leiesoldat fra Manchester, Ritchie De Laet er tvilsom grunnet kneskade, Danny Webber (kne) er også borte blant en allerede tynn stall. Aaron Mokoena (10 gule) og Dave Kitson  (rødt) har begge karantene, mens Richard Hughes og Michael Brown ikke får spille grunnet komplikasjoner med kontraktfornyelser.

Burnley-sjefen røpte igjen at jaken på forsterkniger intensiveres og at de håper å kunne presentere noen nye fjes i nær framtid.

Vi føler at vi trenger å forsterke med noen og leter, men ingenting vil bli sagt  før avtalene er i boks.  Vi vil hente inn de riktige spillerne og jobber hardt med det, sier Howe og setter atter en gang fart i ryktebørsen.